logo
DIN SIDADIN SIDA
Ditt urval, 0/3
Skapa ett kontoellerför att se ditt urval.
0
Vad är det för fel med att anstränga sig?
2018 M02 18

Vi snubblade över ett citat av Mindy Kaling för ett tag sedan där hon uttryckte sin frustration över komplimanger som kvinnor får i stil med "hon får det att se så lätt ut".

"Jag har aldrig förstått det där med att 'inte anstränga sig'. Människor älskar att konstatera att 'hon ser inte ens ut att behöva anstränga sig'. Varför skulle det vara fult att anstränga sig? Det betyder ju att man bryr sig! Jag vill snarare säga att 'Titta! Jag har verkligen lagt manken till!'"

Det börjar bli en riktigt tjatig historia vid det här laget – kvinnor döms om de anstränger sig, kvinnor döms för att inte anstränga sig tillräckligt. All den tid och alla de pengar vi kvinnor lägger på att se naturligt *valfritt ord här* ut – det är bara för mycket.

Nu är vi väl medvetna om att det inte direkt var outfitinspiration Mindy Kaling var ute efter – men vi kunde såklart inte låta bli. Här är några outfits som verkligen visar att du lagt manken till!

70-tals Halston går helt enkelt inte att slå.

Otrolig look från Schiaparelli couture show S/S 18. (Kim Weston Arnold/Indigital.tv)

Om chiffong dramatik känns som ett lite för stort steg så hittade vi denna pärla på vår senaste inköpsresa till New York. Din att hyra!

Twiggy klädd i Biba.

Yara Shahidi inspirerar i mellow yellow (@yarashahidi)

Färskpressat på lagret: denna Acne Studios kjol längtar efter dig!