Alltid gratis leverans och upphämtning, hem till din dörr.
logo
DIN SIDADIN SIDA
Ditt urval, 0/3
Skapa ett kontoellerför att se ditt urval.
0
'Tis the season för glitz & glam
2019 M11 15

Festkänningar för julens alla högtider - Johanna berättar hur du kan klä dig festligt utan att köpa ytterligare en glitterklänning.

Okej hörrni, det är den tiden på året igen. Du må föredra en vit bomullsskjorta och eventuellt en grå cashmeretröja 11 månader om året - men nu… Nu sneglar du på paljetterna & strassen, det börjar kännas fundamentalt & brådskande att hitta en silverkjol eller åtminstone en svart spetspolo. 

Om du nu redan känner dig lite trött på att jag ska presentera möjligheten att hyra en himla glitterklänning så kan du slappna av. Det kommer jag faktiskt inte göra idag, och okej det är mest på grund utav att vi inte har det i sortimentet i år - men vi ska prata om festsäsongens bästa outfits. 

Glöggmingel och luciafester & nyårsjippon behöver inte innebära glitter från topp till tå, även om det är fullt förståeligt att vi alla vill göra allt vi kan för att lysa upp mörkret. Det kan innebära adderat glitter. 

Här har vi ju till exempel en kavaj & skjorta som går rakt in på första plats på listan “Fest-outfits”. Du adderar strassörhänge som du kan hitta ett endless urval av på Myrorna, Stadsmissionen, ja alltså din local second hand helt enkelt. 

Hittar du en brosch med glitter & sparkle (det gör du garanterat) så fäster du den på ett diadem och voila! Glitter från topp till tå. Fast i kombination med plagg som kan användas på jobbet, på dejten, på brunchen, på söndagspromenaden.

Okej plats nummer 2! Winter White. Nu pratar vi om det här en gång för alla tycker jag - vi vill allihop vara klädda i vitt, helvitt, en vit klänning, oftare än vi ser att vi kan komma undan med det. Kanske en inte står brud i parti och minut men vitt är ju en jäkla showstopper. Får en att se piggare ut (hej hej november gloom) och ta över ett rum. 

Självklart har jag hittat en bekväm vit klänning till dig. En klänning i tjock men mjuk jersey, med panelsömnad som ger en silhuett du vill ställa dig på scen i. Ta på dig det där diademet med din nyfunna brosch nu och gå på glöggmingel. Tvätten sköter vi, remember?

Som av en liten liten händelse kan en lägga ner dessa tre plagg i sin prenuemration också, men det där gör du ju som du vill. 

Här kan även ett riktigt gott skärp i midjan vara en winner. Ett rött sidenband i midjan för luciafirandet på dagis? Eller blir det för mycket stjäla-showen-från-barnen kanske, hm okej vi får fundera lite.

Plats nummer 3 på listan är en riktigt go’ svart klänning med vinter accent. Hallå svart siden, blir det festligare än så?

Sätt upp håret, dra på ett par strumpbyxor i lurex och så var det ju inte mer med det.

Släng på ett örhänge i typ den här storleken: 

Leave it to Bey att visa vägen, det är sen gammalt.

Plats nummer 4 på listan av alternativa festplagg är faktiskt en av era absoluta favoriter, de här raringarna har ni hyrt nonstop sen de kom in:

Jasmine Dress.

Leila Skirt.

Kan vi inte vara överens om att de gör sig helt jäkla perfekt för julens festligheter? 

Men visst. Är det en riktig glitterpjäs du är ute efter så HAR vi löst det åt dig. Den heter Venus Lurex Dress och kommer från Filippa K. 

De här magiska stövlarna är gjorda i kromfritt skinn och du hittar dom på ARKET.

Vi fortsätter tipsa om perfekta outfits för vinterns alla högtider och tillfällen gänget, håll utkik. Och förstås, se till att du har säkrat din plats för vår prenumeration!