logo
DIN SIDADIN SIDA
Ditt urval, 0/3
Skapa ett kontoellerför att se ditt urval.
0
Tidlösa plagg del 1
2018 M05 10

Grunden i en hållbar garderob är absolut att du har dina basplagg på plats. Med en stabil basgarderob kommer du alltid kunna slänga ihop en outfit oavsett om hälften av plaggen ligger i tvätten eller du har bråttom utanför dörren. Men framförallt så är basplaggen värd en investering – de kommer hålla över tid!

Det absolut bästa du kan göra för miljön är att säkerställa att det du köper kommer du använda över en riktigt lång tid.

Och eftersom vi är riktigt stora fans av allt som förenklar livet här på Re:Leased, så tänkte vi i denna bloggserie dela med oss av de plagg som vi verkligen tycker att du ska äga! Då måste vi förstås börja med: den vita skjortan.

Carolyn Bessette Kennedy och denim. Vi hjärtar denim med vit skjorta.

Uppklätt med den svarta kjolen...

...men vinnaren är helt klart svarta byxor och flip flops.

Vit från topp till tå för sann sommaranda: Jane Birkin.

En av våra absoluta favoriter alla kategorier: Nina Simone. Denna outfit, denna attityd – är helt enkelt allt.

Oavsett om du gör dig redo för måndagspresentationen, söndagsbrunchen med vänner, letar ett sätt att dölja gårdagen "ett" glas vin eller hänger ut på stranden: din vita skjorta är din perfekta följeslagare. Och plagg som är så mångsidiga kommer att vara väl värda dina pengar!

Exempelvis kan du para din vita skjorta med ett par skinnbyxor från Balenciaga till den där dejten du ska på. Hyr dom hos oss!