Alltid gratis leverans och upphämtning, hem till din dörr.
logo
DIN SIDADIN SIDA
Ditt urval, 0/3
Skapa ett kontoellerför att se ditt urval.
0
STINE GOYA
2020 M02 26

Det är faktiskt bara hos It’s Re:Leased som du har möjlighet att hyra Stine Goyas senaste kollektioner - i hela Norden. Johanna berättar om det hett eftertraktade varumärket. 

När Michelle Obama turnerade runt för att prata om sin bok Becoming, så gjorde hon ett och annat klädval som ska vi säga, rev ner applåder? Ni minns de där Balenciagabootsen? (Såklart ni gör.)

När det var dags för Köpenhamn var Mrs Obama iklädd en skräddarsydd kostym signerad: Stine Goya. 

Hur klär du en kvinna som blivit känd över hela världen för oklanderlig integritet, skarpt intellekt, förmåga att nå ut med komplexa budskap och som i sin egen rätt blivit en förebild för kvinnor av alla de slag? 

Det kanske låter enkelt, men är det långt ifrån. 

Styrka & integritet kommuniceras oftast med manligt betingade koder när det kommer till kläder. Det kommuniceras desto oftare med dova, dämpade färger. Så hur såg det då ut när Stine Goya fick bestämma? Jo:

En rosa bas med handsydda utsmyckningar, ja det blir helt enkelt inte mer feminint betingat än så här. Och nu till varför vi är så stolta över att få representera Stine Goya hos oss: hon är en mästare på att lyfta det lekfulla och feminina, färgerna och mönstren, och att göra detta med en sådan genuin respekt för bäraren av plagget. 

Stine Goya blev attraherad av färg under sin utbildning på Central Saint Martins i London och har blivit citerad så här på ämnet:

"I mitt universum ör färger något av det mest fascinerande som finns. Det finns så många historier du kan berätta bara genom vilken nyans av färg du väljer. Du kan skruva upp för den dramatiska berättelsen, eller låta historier vara delikata och i det närmaste diskreta."

Stine Goya är en vitamininjektion som är din perfekta kompanjon för de dagar då du behöver en boost. Vi vill ju ogärna lägga oss i men kan vi få föreslå:

Och Stine Goya kommer vara ett helt suveränt val för bästa kompisens bröllop eller din egna födelsedagsfest under våren:

Håll utkik då jag kan lova att de nyheter som också kommer in de kommande månaderna kommer att vara era absoluta favoriter hittills. Jo det är sant. 

/Johanna, Co-Founder 

Varför har vi valt Stine Goya som samarbetspartners:

För att vi helt enkelt inte kan komma på ett bättre komplement till basgarderoben. Vad kan passa sig bättre att pigga upp vardagen med?

Vad ska man inte missa från deras kollektioner hos Re:Leased?

Vi väljer medvetet delar av deras kollektion som övriga svenska marknaden i flera fall inte erbjuder alls. Vi kan våga det eftersom vi vet att ni gillar att hyra vad ni annars inte skulle våga investera ett ägande i. Men främst ska man inte missa Jasmine Dress och Reflection Dress i olika utföranden.