Alltid gratis leverans och upphämtning, hem till din dörr.
logo
DIN SIDADIN SIDA
Ditt urval, 0/3
Skapa ett kontoellerför att se ditt urval.
0
HOPE - STHLM
2019 M11 11

Varför hyra kläder från HOPE hos oss? Johanna berättar. 

Var det parkan som först fångade din kärlek till HOPE? Eller var det (ja det var det nog) byxorna? Eller har det varit kaftanerna i perfekta mönster kanske? 

Vid det här laget har ni ju sedan länge förstått att jag - och därmed också Re:Leased - värderar bekvämlighet högt. Alltså riktigt högt. Som i: vägrar inte vara det. Och här har HOPE blivit en trogen följeslagare genom åren. 

Med en oversized silhuett, och sedan en tid tillbaka också unisex storlekar är HOPE något alldeles eget och specifikt på scandifashion-marknaden. Här finns en attityd, en edge, som lyckas balansera det väldigt nordiska med global relevans. 

Personligen har jag i åratal investerat i ytterplaggen från HOPE, men mer längtat än shoppat övrig kollektion. Jag har fallit pladask för rutiga kavajer & printade kaftaner men vetat att jag tröttnar för snabbt på mönster. Den här säsongen har jag tappat talförmågan av kärlek till en djupt grön manchesterkavaj som jag inte hade vågat lägga pengar på av rädsla att använda alldeles för intensivt under en månad för att sedan ha tröttnat totalt. 

Varför ska du då hyra kläder från HOPE? Åh, jisses vart ska jag ens börja. Några av er har hyrt byxor under sommar & höst, som “inte är er stil i vanliga fall” men som ni nu räknar till nya favoriter. Det är en av anledningarna - du kanske tror att det inte är din grej. Oversize skjortor, vida byxor med hög midja eller lite mer baggy chinos. Och så kommer du våga testa - du ska ju inte comitta för resten av ditt liv här - och hitta nya sätt att uttrycka dig själv på. Men hur peppat? 

Jaa nu blev du sugen på att hyra kläder från HOPE nästa månad så varsågod att ta en titt på utbudet, det gör inte en människa besviken kan en säg. 

Kram gänget!