Alltid gratis leverans och upphämtning, hem till din dörr.
logo
DIN SIDADIN SIDA
Ditt urval, 0/3
Skapa ett kontoellerför att se ditt urval.
0
Filippa K
2019 M06 12

Du är garanterat mer än väl bekant med Filippa K – det här tidlösa varumärket har trots allt 26 år på nacken vid det här laget. Vare sig du bar jeansen redan i högstadiet (och alltså automatiskt var supercool) eller valt att bygga din hållbara garderob med deras tidlösa jerseyplagg de senaste åren så är vi säkra på att du har en relation till det här varumärket.

Min relation som kund började någon gång för över 20 år sedan och då med ett linne i skinn, som jag först gick och trånade efter riktigt länge. Jag gick i gymnasiet så att köpa ett linne - asymmetriskt skuret, tunna band som gick att knyta runt halsen eller bara runt nacken, i skinn – för några tusen kronor var inget en gjorde utan att ha tänkt igenom beslutet länge och väl.

Jag prövade plagget varje dag på väg från hem från skolan. Jag önskade mig pengar utav släkt & familj när jag fyllde år, jag tog extrapass i kassan på Hemköp. Det tog tid, men tillslut ägde jag det där linnet. Jag bar det över en vit skjorta till skolan, varje gång jag gick på fest och faktum är att hade jag inte några år senare förändrats så mycket i kroppen att det helt enkelt inte längre gick att bära så hade jag absolut, utan tvekan, burit det än idag. Det finns faktiskt tillfällen då jag ser linnet framför mig när jag ska klä mig. 20 år senare hade det fortfarande funkat. Kanske inte ett plagg som står ut som “Filippa K” – det kan man däremot lugnt säga att den långärmade vita t-shirt jag glömde kvar i lägenheten på Kos några år senare var.

Att få representera Filippa K via Re:Leased är lite av en “full circle moment” för mig yrkesmässigt. Eftersom både jag och Filippa Knutsson började våra respektive karriärer på Gul & Blå en gång i tiden. Nå, nu kan vi väl lugnt konstatera att då det var Filippas pappa som grundade Gul & Blå 1966 är hennes jeansarv något mer legitimt än mitt som startade först vid millenieskiftet i butiken på Norrlandsgatan i Stockholm.

Varför har vi valt Filippa K som samarbetspartners:

För deras kvalitet & kärlek till material & passform. Filippa K blir bara bättre och bättre med åren, designen vässas allt mer till att alltid vara superrelevant för vår kund.

Vad ska man inte missa från deras kollektioner hos Re:Leased?

De perfekta festklänningar de lyckas leverera säsong efter säsong, färgerna på kavajen och kostymen som lyfter din jobboutfit och om du någonsin undrat varför du ska investera i en bomullsskjorta istället för att köpa den billigt på den stora kedjan så rekommenderar jag varmt att testa en i en månad från oss.

/Johanna, Co-Founder